Euroleague

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας, μετά τα παιχνίδια της Πέμπτης (29/2) για την 27η αγωνιστική και τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης!

Ένα ακόμα σημαντικότατο βήμα προς την την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας στα playffs της φετινής Ευρωλίγκας έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR, πανηγυρίζοντας μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης και αναγκάζοντάς τη στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στη φετινή διοργάνωση!

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 97-86 και έφυγαν νικητές από τη Μαδρίτη για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 17-10 και παραμένοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ίδιο ρεκόρ (17-10) και για τη Βίρτους Μπολόνια, η οποία επικράτησε 87-74 της Βαλένθια στην Ιταλία, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέβηκε στο 14-13 και στην ένατη θέση, μετά την πολύ άνετη νίκη της με 106-71 επί της Άλμπα στο Βερολίνο! Τέλος, η Παρτίζαν ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο ντέρμπι με την Εφές, παίρνοντας τη νίκη με 100-90 στην κατάμεστη «Stark Arena», ανεβαίνοντας στο 13-14 και διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στα playoffs.

Η βαθμολογία:
Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x