Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Μην ξεχνάμε τι έπαθε η Φενέρ…»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς προειδοποιεί πως η Γαλατάσαραϊ δεν θα είναι εύκολη λεία και φέρνει σαν παράδειγμα για τον Παναθηναϊκό το πάθημα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να θεωρήσει εύκολο το ματς με την αδιάφορη (αποκλεισμένη γαρ) και ελλιπή (λόγω της μαζικής αποχώρησης παικτών) Γαλατάσαραϊ γιατί μπορεί να το πληρώσει ακριβά, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (20:00, Novasports 2) στην Πόλη.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Αν και η Γαλατάσαραϊ έχει κερδίσει μόλις δύο παιχνίδια στο Top 16 και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες μπορεί να έφυγαν, αλλά μην ξεχνάμε πως με αυτό το ρόστερ η Γαλατάσαραϊ νίκησε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Άρα είναι σαφές πως θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Σε ανάλογο κλίμα και οι δηλώσεις του Αντώνη Φώτση. «Κάθε παιχνίδι στο Top 16 είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους. Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ είναι πολύ σημαντικό για μας. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και θα πρέπει να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x