Euroleague

Όλα πρίμα στον Παναθηναϊκό

Υπό τις καλύτερες συνθήκες πετάει αύριο για Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα και πάνε για το διπλό επί της Γαλατάσαραϊ.

Κάτι η μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι η ψυχολογία που ‘χει ανέβει αισθητά, κάτι η… τραγική κατάσταση της Γαλατάσαραϊ (λόγω λειψανδρίας, οικονομικών προβλημάτων και αδιάφορη βαθμολογικά), συνθέτουν τις καλύτερες συνθήκες για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει το διπλό στην Τουρκία, την Παρασκευή και να συνεχίσει πιο… δυνατά στην Ευρωλίγκα.

Αν σε όλα αυτά υπολογίσουμε το γεγονός πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως… ήρθε η ώρα για το δεύτερο εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα στο Top-16, μετά από εκείνο στο Βερολίνο.

Οι πράσινοι θα προπονηθούν και το μεσημέρι της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ -με την ευχή να μην υπάρξουν απρόοπτα- και στη συνέχεια, στις 20:15 η αποστολή θα «πετάξει» για Πόλη, με γεμάτη φαρέτρα για τη νίκη.

Άλλωστε και ο Μαυροβούνιος τεχνικός… έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την εν λόγω αναμέτρηση, θυμίζοντας τι έπαθε η Φενέρμπαχτσε προ ημερών στη τουρκική λίγκα απ’ την ελλιπή, αλλά παθιασμένη Γαλατά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x