Euroleague

Ιμπάκα: «Κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι σαν τα playoffs του NBA»

Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Ευρωλίγκας, «The Crossover», παραχώρησε ο Σερζ Ιμπάκα!

Στη διαδικτυακή εκπομπή της Ευρωλίγκας «The Crossover», φιλοξενήθηκε ο σέντερ της Μπάγερν Μονάχου, Σερζ Ιμπάκα, παραχωρώντας μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, για την καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά και για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ευρώπη.

Αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου, ανέφεφε: «Ένας από τους κυριότερους λόγους για να έρθω στη Μπάγερν ήταν ο Πάμπλο Λάσο. Ξέρω τον Λάσο από τη Μαδρίτη, όταν πήγα να παίξω εκεί κατά τη διάρκεια του lockout του ΝΒΑ. Τον ήξερα ήδη ως άνθρωπο, ως προπονητή. Πριν από την κλήση με τον Πάμπλο, ο ατζέντης μου πρότεινε αρκετές επιλογές για να πάω σε ομάδες της Ευρωλίγκας και είπα όχι. Προσπαθούσα να επικεντρωθώ στο να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω αν αυτός ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να μιλάει με μαγικό τρόπο, αλλά μπόρεσε να μου αλλάξει γνώμη και ήρθα».

Επιπλέον, τοποθετήθηκε και για τη σύγκριση της Ευρωλίγκας με το NBA, λέγοντας: «Κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι σαν τα playoffs του NBA. Είναι τρελό. Πρέπει να βγαίνεις έξω για να παίξεις το καλύτερο που μπορείς σε κάθε παιχνίδι. Είναι τρελή διασκέδαση».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ιμπάκα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x