Ισπανία

Ράκιτιτς: «Αγαπημένος μου ο Μεντιλίμπαρ, θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά οι καταστάσεις στη Σεβίλλη»

Για την περίοδο που ήταν παίκτης της Σεβίλλης και προπονητή είχε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν αγωνίζεται πια στην Ευρώπη, αφού εδώ και αρκετούς μήνες είναι στη Σαουδική Αραβία και φοράει τη φανέλα της Αλ Σαμπάμπ.

Παρόλα αυτά ο Κροάτης έζησε σπουδαίες στιγμές στη Γηραιά Ήπειρο, τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με τη Σεβίλλη, στην οποία αναφέρθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο 36χρονος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο όπου προπονητής των Ανδαλουσιανών ήταν ο νυν του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για τον οποίο έχει πολύ καλές μνήμες από το ποδόσφαιρο που έπαιζε εκείνο το χρονικό διάστημα η ομάδα, όμως, τόνισε πως μερικές καταστάσεις θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά.

«Με τον Μεντιλίμπαρ και τον Ντιέγκο Αλόνσο παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί ο τρόπος να σκοράρουμε. Νιώθαμε δυνατοί, όμως έπρεπε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι καταστάσεις με τον αγαπημένο μου, Μεντιλίμπαρ, θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Με πληγώνει το ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά, ξεκινώντας από τον εαυτό μου. Ελπίζω να επιστρέψει η σταθερότητα στον σύλλογο, προκειμένου να ξαναγίνει δυνατός
», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Κροάτης μέσος.

Θυμίζουμε πως οι Ράκιτιτς και Μεντιλίμπαρ κατέκτησαν την περσινή σεζόν το Europa League, ενώ ο 36χρονος ήταν και στην ενδεκάδα των Ισπανών στον χαμένο τελικό του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x