Euroleague

Λάσο: «Όλη τη χρονιά δεν βρήκαμε τρόπο για να μπούμε στη δεκάδα»

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο μετά την ήττα της Μπάγερν από τους «πράσινους».

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο το ματς από όσο η Μπάγερν και πως ως προπονητής φέρει ευθύνη για την αποτυχία να μπουν στην πρώτη δεκάδα, για αυτό και ζήτησε ξεκούραση κι ανάκαμψη για τα πλέι οφ της BBL και στάθηκε στις πολλές επιλογές του Παναθηναϊκού που τους «σκότωσαν» στα κρίσιμα σημεία.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήθελαν το ματς και ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και τη δεύτερη θέση. Για εμάς, είναι απογοητευτικό σίγουρα. Δεν καταφέραμε όλη τη χρονιά να βρούμε το μονοπάτι για τα πλέι οφ, ούτε για τα play in, αλλά για να πούμε κάτι.

Και σήμερα είχαμε κάτι καταστάσεις στις οποίες εμφανιστήκαμε πιο... μικροί. Σαν προπονητής δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στους παίκτες, γιατί προσπάθησαν σε όλη τη χρονιά. Αλλά, δεν μπορέσαμε. Σε όλη τη χρονιά είχαμε καταστάσεις με το τι θα γινόταν. Έτσι δεν κάνεις τίποτα. Τελείωσε. Η ομάδα προσπάθησε. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε για τα πλέι οφ στο γερμανικό πρωτάθλημα και να ανακάμψουμε.

Στο παιχνίδι είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά, στο τέλος δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά σωστά και μας ‘πλήγωσαν’ παίκτες, όπως ο Χουάντσο κι ο Βιλντόζα. Άνοιξαν το ροτέισον, ήρθε κι ο Ναν. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα κι έχουν τον σεβασμό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x