Euroleague

Αποθέωση της αποστολής της Μακάμπι στο Βελιγράδι από εκατοντάδες Ισραηλινούς!

Εκατοντάδες Ισραηλινοί, που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για το Game 3 και το Game 4 ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ κα Παναθηναϊκό, αποθέωσαν την αποστολή της «ομάδας του λαού», ζητώντας την πρόκριση στο F4!

Δυναμικό «παρών» στο Βελιγράδι δίνουν εκατοντάδες οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τις «μάχες» με Παναθηναϊκό στα Game 3 και 4 των Playoffs της Euroleague!

Στο Τελ Αβίβ υπάρχει γενικός ξεσηκωμός για τα δύο παιχνίδια, με τη σειρά, θυμίζουμε, να βρίσκεται στο 1-1. Οι Ισραηλινοί λόγω του πολέμου αγωνίζονται φέτος στη Σερβία και μέχρι τώρα στα παιχνίδια τους υπήρχε όριο για 250 οπαδούς. Σέρβοι και Ισραηλινοί, ωστόσο, γράφουν πως στο Βελιγράδι έχουν ταξιδέψει περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι της Μακάμπι και περιμένουν την άδεια της τοπικής αστυνομίας, ώστε να βρεθούν στις εξέδρες στα παιχνίδια της Τρίτης και της Πέμπτης!

Το γεγονός, μάλιστα, ότι είναι εκατοντάδες οι Ισραηλινοί, που βρίσκονται στη σερβική πρωτεύουσα, φαίνεται και από ότι στο ξενοδοχείο, στο οποίο μένει η ισραηλινή ομάδα, μαζεύτηκαν πολλοί εξ αυτών, προκειμένου να αποθεώσουν τον Κάτας και τους παίκτες του!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x