Euroleague

Ο Μπόλντγουιν συμμετείχε στο shootaround της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει Παναθηναϊκού

Λίγες ώρες πριν το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν παραμένει «ερωτηματικό» για το αν θα αγωνιστεί, παίρνοντας πάντως μέρος στο σημερινό χαλάρωμα της ομάδας.

Απόψε το βράδυ, ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνει ένα κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι για τα playoffs της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 3 της σειράς στο Βελιγράδι και την «Χάλα Πιονίρ».

Το μεγαλύτερο... ερωτηματικό της σημερινής αναμέτρησης ακούει στο όνομα του Γουέιντ Μπόλντγουιν και το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Αμερικανός γκαρντ της «ομάδας του λαού», καθώς, ως γνωστών, ταλαιπωρείται από μια θλάση μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο Game 1 της σειράς στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, ο 28χρονος εκρηκτικός γκαρντ πήρε μέρος κανονικά στο σημερινό χαλάρωμα της ομάδας και στο shootaround των παικτών του Κάτας, κάτι το οποίο είχε συμβεί βέβαια και κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Φέτος, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει 17,9 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19,6 στην αξιολόγηση σε 28:14 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x