Euroleague

Πετρίδης: Έλεγχος ρυθμού και αμυντική προσήλωση τα κλειδιά για Παναθηναϊκό AKTOR - Μπορεί να γίνει x-factor ο Παπαπέτρου

Ο Γιώργος Πετρίδης αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα στοιχεία που θα δώσουν στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας από την Μακάμπι και έκανε ειδική μνεία στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τον… οδηγό για το «διπλό» από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR απόψε στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την επανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας, αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Χρειάζεται ο Παναθηναϊκός να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Οδηγός πρέπει να είναι τα κομμάτια των δύο αγώνων στα οποία ήλεγξε τον ρυθμό και είχε αμυντική προσήλωση. Μέσα από αυτά είχε καλή απόδοση και περιόρισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Βέβαια, το σημερινό και το μεθαυριανό ματς θα διεξαχθούν μέσα σε τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα, σε σχέση με το κατάμεστο ΟΑΚΑ. Το κλίμα είναι καλό, υπάρχει αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι, ή να κλείσει εδώ την σειρά. Υπάρχει μεγάλη δίψα για μια πρόκριση σε Final-4», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι πρέπει να καλυφθεί το κενό του Ερνανγκόμεθ και μένει να φανεί πως θα συμβεί αυτό από πλευράς «πράσινων», με τον Παπαπέτρου να μπορεί να το κάνει πάντως και να γίνει ο x-factor της ομάδας του.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο αναφορικά με την παραμονή του Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αποδεχτεί την πρόταση, νιώθοντας σημαντικός και περνώντας καλά στην Ελλάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x