Euroleague

Μιλουτίνοφ: «Θα μπω στις προπονήσεις σε 1-2 ημέρες, όλα είναι υπέροχα στον Ολυμπιακό και έχω κάνει φίλους για μία ζωή»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία.

Τον χρόνο αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετράει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και παρακολούθησε δίπλα από τον πάγκο τη νίκη (74-69) επί της Παρτίζαν, μίλησε σε Μέσο της χώρας του και αποκάλυψε ότι σε μία 1-2 ημέρες θα μπει στις προπονήσεις.

Στη συνέχεια, τόνισε πως περνάει καταπληκτικά στους «ερυθρόλευκους» και πως έχει κάνει φίλους για μία ζωή στην ομάδα του Πειραιά.

Τέλος, ευχαρίστησε και την Παρτίζαν για τη βράβευσή του πριν από το τζάμπολ του αγώνα και ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει κακία στον κόσμο και κατανοεί τις αποδοκιμασίες που άκουσε, καθώς τις απέδωσε στο γεγονός ότι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Παρτίζαν για τη βράβευση. Πέρασαν πολύ ωραία χρόνια εδώ και χωρίς την Παρτίζαν δεν θα ήμουν στο σημείο που είμαι τώρα. Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες, πιστεύω ότι είναι φυσιολογικές, δεν νιώθω κάποια κακία. Ίσως επειδή τώρα παίζω στον Ολυμπιακό. Θέλω πάντα να νικάω, ακόμη και όταν παίζω κόντρα στον αδερφό μου, γιατί η νίκη μετράει πολύ για μένα. Ίσως να με αποδοκίμασαν λόγω του ματς στον πρώτο γύρο», δήλωσε αρχικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο «Spotklub» και στη συνέχεια ερωτήθηκε για το πόσο δύσκολο ήταν που παρακολούθησε το ματς με πολιτικά ρούχα δίπλα από τον πάγκο:

«Ήταν δύσκολο. Ειδικά στο Βελιγράδι μπροστά σε αυτό το κοινό. Σε όλους αρέσει να παίζουν σε τέτοια ατμόσφαιρα. Λίγες ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν τέτοια ατμόσφαιρα. Θα ξεκινήσω προπονήσεις σε 1-2 ημέρες. Η δύσκολη περίοδος είναι πίσω πλέον για μένα, αλλά κοιτάω μπροστά με αισιοδοξία. Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου, αλλά έτσι θα είναι τα πράγματα…».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος σέντερ δήλωσε διαθέσιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα: «Είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα στη Μανίλα και πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω και στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι και ελπίζω να είμαι υγιής και να είμαι εκεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Είναι όλα υπέροχα στον Ολυμπιακό. Έχω τρομερούς συμπαίκτες και έχω κάνει φίλους για μία ζωή. Είναι πραγματικά πολύ όμορφα μαζί τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x