Euroleague

Μπαρτζώκας: «Μερικοί παίκτες μας νόμιζαν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι αδιάφορος»

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (89-86) επί του Ερυθρού Αστέρα, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν τη θέση τους στα playoffs της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι, επικρατώντας με 89-86 του Ερυθρού Αστέρα και κλείδωσε την παρουσία του στα playoffs της Euroleague.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε πως κάποιοι παίκτες είχαν στο μυαλό τους ότι οι Σέρβοι θα ήταν αδιάφοροι, κάτι που δεν συνέβη, αφού όπως ανέφερε ήταν από τους πιο δύσκολες αγώνες της σεζόν.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Είδατε πως ο Ερυθρός έπαιξε. Πόσα ριμπάουντ πήραν, πόσες κατοχές. Ήθελαν απεγνωσμένα αυτό το ματς κι αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς γιατί μερικοί παίκτες μας είχαν στο μυαλό τους ότι ο Ερυθρός δεν θα ήθελε τη νίκη και θα ήταν αδιάφορος. Δεν ξέρω γιατί σκέφτηκαν με αυτό τον τρόπο. Ήταν ένα απ’ τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που σε ακόμη ένα ματς σε αυτό τον δεύτερο γύρο που παίξαμε πραγματικά καλά. Έχουμε κερδίσει αρκετά ματς και προσπαθούμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των playoffs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x