Euroleague

Μπατίστ: «Θα είναι δύσκολα»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα για τη τρίτη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague σε ένα ματς δύσκολο όπως το χαρακτήρισε ο Μάικ Μπατίστ.

Ένα παιχνίδι σκληρό και δύσκολο αναμένει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάικ Μπατίστ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. O 36χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού, στάθηκε επίσης για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, αλλά και στους φιλάθλους των Σέρβων.

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να παίξω κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Παίζουμε στο γήπεδό του, μπροστά στο κοινό του και έχουν φοβερούς φιλάθλους. Όπως σε κάθε ματς Euroleague θα είναι δύσκολα. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς μας, παίξαμε καλά στα τελευταία 2-3 παιχνίδια και πρέπει να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Μπαίνουμε σε ρυθμό και αυτό ξεκινά από τις προπονήσεις», είπε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

«Είναι ομάδα δυνατή και νομίζω ότι αυτό πρέπει να έχουμε κατά νου στη διάρκεια του αγώνα. Εμείς μέχρι πριν λίγο καιρό αντιμετωπίζαμε τραυματισμούς, τα παιδιά δεν ήταν στην ιδανική φυσική κατάσταση και οι προπονήσεις μας δεν ήταν τόσο δυνατές. Όλοι όμως είναι καλά τώρα, νιώθουν καλύτερα και μπορούμε να έχουμε πιο δυνατές προπονήσεις, πράγμα που μας βοηθά πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x