Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Άρη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην εμφάνιση και το «διπλό» (0-1) του Άρη επί του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως μετά από τη φετινή σειρά αγώνων με τους «πράσινους» και ενόψει του τελικού Κυπέλλου, οι «κίτρινοι» μπορούν να θεωρούν πλέον πως δεν υπολείπονται και πολύ, καθώς και ότι σε ένα παιχνίδι -εν προκειμένω στον τελικό- μπορούν να τα καταφέρουν.

«Ο Άρης σε ροή κανονική ροή παιχνιδιού και με τετράδα πίσω κα με τρεις, δεν είχε προβλήματα γενικότερα. Εάν εξαιρέσεις κάποιες στατικές φάσεις. Όταν σεταρίστηκε και σε αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα και εάν είχε ποιότητα στην τελική ενέργεια, σε μερικές σωστές επιθετικές του μεταβάσεις, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πολύ νωρίτερα.

Μετά από τη φετινή σειρά αγώνων με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ. Σε ένα παιχνίδι μπορεί. Πήρε την ψυχολογία που ήθελε, ξέρει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει
», σημείωσε αρχικά.

Εν συνεχεία, δε, αναφέρθηκε και σε ατομικό επίπεδο εξαίροντας την παρουσία των Σαμόρα, Ζουλ και Φαμπιάνο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x