Euroleague

Ντάνστον: «Είμαστε έτοιμοι»

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της Euroleague, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επανέλθει μετά τη βαριά ήττα από την Αρμάνι την περασμένη εβδομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για το ματς με του Καταλανούς, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος εξήγησε, μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας του στο youtube, ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα καθορίσουν το νικητή.

«Είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ανυπομονώ και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Πιστεύω πως θα επιστρέψουμε από το άσχημο και ντροπιαστικό παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας», ανέφερε ο 27χρονος σέντερ και συνέχισε:

«Τα μικρά πράγματα θα ορίσουν τον νικητή του αυριανού παιχνιδιού. Όταν παίζουν δύο ισάξιες ομάδες, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Τα ριμπάουντ, ποιος θα πάρει τις χαμένες μπάλες. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά».

Όσο για την στήριξη του κόσμου; «Μας δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία του κόσμου. Δεν βοηθάει μόνο εμάς να παίξουμε καλά ή να επιστρέψουμε, όταν δεν παίζουμε καλά, αλλά δημιουργεί προβλήματα και στον αντίπαλο και αυτό θα κάνει και με την Μπαρτσελόνα».

Δείτε πλάνα με τις δηλώσεις του Αμερικανού αλλά και την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x