Euroleague

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει κόντρα στη Βιλερμπάν μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει και της αποψινής αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM o Nίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συζητώντας με τον Μπάμπη Χριστόγλου και τον Σταύρο Χονδροθύμιο, στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τους Γάλλους, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ματς είναι και το τελευταίο - θεωρητικά - βατό για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ως το τέλος της regular season.

Mεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» πέρα από τη νίκη, καθώς κανένα από ντα επόμενα ματς δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν σιγουριά για τη νίκη.

«Eίναι το τελευταίο πιο βατό ματς για τον Ολυμπιακό αυτό με τη Βιλερμπάν. Καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα από την Εφές. Θα ήταν αφύσικο με τόσα προβλήματα τραυματισμών να συνεχίζει νικηφόρα. Έχει μεγάλο "πρέπει" απόψε ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Κανένα από τα επόμενα δεν είναι "σίγουρο". Αν κερδίσει απόψε κάνει μεγάλο βήμα για εξάδα. Με την ίδια 12αδα και στο αποψινό ματς πιθανότατα Πρέπει να περιορίσει Λι και Ντε Κολό ο Ολυμπιακός. ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x