Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Ήμασταν απαίσιοι στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Στην απόδοση της Παρτιζάν στην τέταρτη περίοδο απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη «Σταρκ Αρίνα».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως οι παίκτες της Παρτιζάν έκαναν πολλά λάθη στην τέταρτη περίοδο, δέχτηκαν 28-10 επιμέρους σκορ από τον Ολυμπιακό κι έχασαν τη διψήφια διαφορά, θεωρεί πως δεν πήραν πόντους από τον πάγκο και δέχτηκαν πολλούς αιφνιδιασμούς κι εξέφρασε την απογοήτευσή του για όσους ήρθαν στο γήπεδο να τους παρακολουθήσουν και δεν είδαν κάτι καλό.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Παίξαμε απαίσια στα τελευταία 10’, δεχτήκαμε επιμέρους 28-10, για αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Μας σκότωσαν τα λάθη. Είχαμε τον έλεγχο του ματς, είχαμε διψήφιο προβάδισμα, αλλά χάσαμε τις μπάλες και κυριολεκτικά κάναμε δώρο τη νίκη στον Ολυμπιακό. Παίξαμε καταστροφικά στην τελευταία περίοδο, για να το πω ευγενικά.

Οι πέντε που ξεκίνησαν το ματς το τελείωσαν κιόλας. Δεν υπήρχε βοήθεια από τους παίκτες στον πάγκο. Για πολλοστή φορά νικήσαμε τον εαυτό μας. Μετά από κάθε λάθος τιμωρηθήκαμε με εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Είχαμε μεγάλο αβαντάζ πριν την τελευταία περίοδο, αλλά μετά ακολούθησε μία σειρά από χαζά λάθη, σουτ που δεν έβγαζαν νόημα και χαμένες μπάλες.

Όλα τελείωσαν όπως άρχισε η τελευταία περίοδος, πολύ-πολύ άσχημα. Ευχαριστώ τους οπαδούς για τη μεγάλη υποστήριξή τους και λυπάμαι πολύ που δεν ανταποκρινόμαστε σε αυτή με τον σωστό τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x