Euroleague

Πετρίδης: «To σημαντικότερο ματς της πενταετίας στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο»

Ακούστε όσα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με αντίπαλο την Μπάγερν στο Μόναχο.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει και της αποψινής κρίσιμης αναμέτρησης (21:30, NovaSports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αρχικά αναφέρθηκε στη μαζική παρουσία του κόσμου του «τριφυλλιού» στη Βαυαρική πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι άπαντες αναγνωρίζουν την προσπάθεια της ομάδας φέτος στην προσπάθεια της να επιστρέψει στα playoffs μετά το 2019: «Έχει έρθει κόσμος από άλλες πόλεις της Γερμανίας και από άλλες χώρες. Είναι απίστευτο αυτό με τον κόσμο. Όμως δεν παίζει ο κόσμος μπάσκετ. Να σταθεί στο ύψος του ο Παναθηναϊκός. Είναι το σημαντικότερο ματς της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας του η νίκη σήμερα.»

Aναφορικά με την αναμέτρηση ο Γιώργος Πετρίδης ξεκαθάρισε ότι μόνο... εύκολη δεν θα είναι, ενώ μίλησε και για τα στοιχεία εκείνα που θα δώσουν στον Παναθηναϊκό τη νίκη: «Να κάνει το ίδιο πρώτο ημίχρονο με τη Βίρτους, αλλά να έχει και διάρκεια ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπάγερν. Θα παίξει σημαντικό ρόλο πως θα είναι ο Σλούκας που τον τελευταίο μήνα είναι καταπληκτικός. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Η Μπάγερν δεν έχει κίνητρο. Αλλά δεν έχει κάτι να χάσει. Θέλει να δείξει πράγματα, είναι και το τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό της. Μπούκερ και Ομπστ λείπουν καιρό. Τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα παίξουν.».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x