Euroleague

«Πρασίνισε» το Μόναχο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR που βρίσκονται στη Γερμανία για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν, άρχισαν από νωρίς το «γλέντι» στους δρόμους του Μονάχου τραγουδώντας συνθήματα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας, αφού αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (05/04, 21:30) για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το «τριφύλλι», μάλιστα, αναμένεται να έχει τη στήριξη από πολύ μεγάλο αριθμό οπαδών του, οι οποίοι θα μετατρέψουν το «BMW Park» σε... ΟΑΚΑ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «σπρώξουν» την ομάδα τους προς την κομβική νίκη.

Μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR βγήκαν από νωρίς το απόγευμα στους δρόμους του Μονάχου και ξεκίνησαν το... γλέντι τραγουδώντας συνθήματα, με την «πράσινη» ΚΑΕ μάλιστα να ποστάρει στα social media και δύο σχετικά βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως με νίκη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα είναι αγκαλιά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, την οποία θα μπορεί να «κλειδώσει» την επόμενη Πέμπτη (11/04) υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ την ουραγό Άλμπα Βερολίνου.

Δείτε τα βίντεο από το sport-fm.gr αλλά και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:



@pao_bc #PAOFans ?? Munich ???? #WeTheGreens #paobcaktor #paobc #athens #panathinaikos #viral #mood #bayern #munich ? πρωτότυπος ήχος - Panathinaikos BC


@pao_bc #PAOFans making their presence felt ???? #WeTheGreens #paobcaktor #paobc #PAOFans #athens #panathinaikos #viral #mood #bayern #munich ? πρωτότυπος ήχος - Panathinaikos BC

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x