Euroleague

Παπαπέτρου: «Σημασία έχει η νίκη, όχι η απόδοσή μου»

Μετριόφρων εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμποράλ Κούτσα, όπου ήταν η «αποκάλυψη» του αγώνα κι αποθεώθηκε απ’ τον κόσμο.

Πέραν της νίκης, το κέρδος για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα ήταν η εξαιρετική παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας άσος εμφανίστηκε χαμηλών τόνων, στάθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα του το ροζ φύλλο αγώνα επί των Βάσκων κι έδωσε σύνθημα για τους εναπομείναντες τρεις τελικούς, αρχής γενομένης απ’ αυτόν με την Μάλαγα.

«Δεν με ενδιέφερε η προσωπική μου εμφάνιση. Στόχος μου ήταν να μπω μέσα να βοηθήσω και να κάνω αυτά που μου ζητούσαν οι προπονητές μου. Η νίκη ήταν σημαντική και είναι αυτή που μετράει. Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ, προσπαθώ να μαθαίνω από τους πολλούς σπουδαίους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Ο Στράτος κι ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, αν δεν τους έχουμε μαζί μας θα παίξουμε και γι αυτούς. Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς, αλλά εμείς βλέπουμε πλέον μόνο την Μάλαγα για να πάρουμε τη νίκη με μια καλή εμφάνιση. Οι παίκτες που παίζουν κάθε φορά πρέπει να καλύπτουν πιθανές απουσίες. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x