Euroleague

Πασκουάλ: «Δεν είναι για 25 πόντους η διαφορά»

«Πλασματικό» χαρακτήρισε ουσιαστικά το 77-52 της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ, που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Η Μπαρτσελόνα «διέλυσε» τον Παναθηναϊκό με 77-52, αλλά επ' ουδενί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν είναι για τέτοια επίπεδα, όπως δήλωσε ο χαρούμενος Τσάβι Πασκουάλ που στάθηκε και στην απουσία του Κούζμιτς.

«Αρχικά οφείλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο Παλάου και μας στήριξε πολύ σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω πως τους ανταμείψαμε, παίζοντας καλά και προσφέροντάς τους τη νίκη. Νικήσαμε με μεγάλη διαφορά και κυρίως αποδώσαμε πολύ καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα στην άμυνα. Επιθετικά σταματήσαμε στην τρίτη περίοδο όπου δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, αλλά σε γενικές γραμμές δώσαμε ένα καλό παιχνίδι. Βρήκαμε αρκετά ελεύθερα σουτ λόγω του καλού passing game που είχαμε. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που αμύνεται καλά, που έχει την ταυτότητά της και πρέπει να τους δώσουμε εύσημα που στις αρχές του δεύτερου μέρους μας περιόρισαν.

Εμείς βελτιωνόμαστε σαν ομάδα όσο κυλά ο χρόνος και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε σχεδιάσει σωστά το παιχνίδι, θα μου άρεσε και μένα να είχαμε βάλει περισσότερους πόντους, αλλά είναι σαφώς μια καλή νίκη και μια καλή εμφάνιση. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, σήμερα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό που δεν είχε τον Κούζμιτς, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είναι τοπ επιπέδου ομάδα. Η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι 25 πόντοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x