Euroleague

Πέσιτς: «Τιμή μας που παίζουμε με Ολυμπιακό»

Η πρωτάρα Μπάγερν ανυπομονεί για την πρώτη της συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Για μεγάλες βλέψεις έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Γαλατάσαραϊ.

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε για την Μπάγερν τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ομάδες σαν τον Ολυμπιακό ο προπονητής και τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Είναι συναρπαστικό για μας που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Αποτελεί τιμή να βρισκόμαστε εδώ και να παίζουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, μία δυνατή ομάδα σαν τη Μάλαγα και τρεις άλλες πρωταθλήτριες των χωρών τους. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μας και τους φιλάθλους μας. Ανυπομονούμε από τώρα για τα παιχνίδια», τόνισε.

Ο γενικός διευθυντής της Γαλατάσαραϊ, Μουράτ Οζιέρ, ανέφερε με τη σειρά του: «Έχουμε στον όμιλό μας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τρεις πρωταθλήτριες των χωρών τους συν τη δική μας ομάδα, ενώ η Ουνικάχα και η Μπάγερν είναι πολύ καλές ομάδες. Θα είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά η Γαλατάσαραϊ θα είναι σοβαρή ομάδα. Έχουμε μεγάλες βλέψεις, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x