Euroleague

Πετρίδης: «Κλειδί η πολυδιάστατη επίθεση για Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Πετρίδης υπογράμμισε τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να φύγει νικητής από το ΣΕΦ.

Ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό στον τελικό του Κυπέλλου καλείται να δείξει ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός με νίκη θα είναι πιο κοντά στο πλεονέκτημα, ενώ πολύ δύσκολα θα τερματίσει πίσω από τον Ολυμπιακό γιατί θα έχει ουσιαστικά απόσταση τριών νικών. Ακόμη και με ήττα, ωστόσο, δεν χάνει τις ελπίδες του για πλεονέκτημα, παρότι έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Για να διεκδικήσει τη νίκη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μην παρουσιάσει την εικόνα του Κυπέλλου, αλλά αυτή που έχει δείξει έκτοτε, ειδικά στην επίθεση όπου είναι πολυδιάστατος. Αυτό το στοιχείο θα είναι κλειδί και σε αυτό έχει βοηθήσει η άνοδος του Σλούκα που πλέον είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δίνει άλλη διάσταση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας».

Τέλος, σχολίασε την απόφαση που πήρε ο Παναθηναϊκός να προπονηθεί χθες στο ΣΕΦ απευθύνοντας-μάλιστα-πρόσκληση στον Ολυμπιακό για να ανταποδώσει τη φιλοξενία στο μέλλον.

Aκούστε ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x