Euroleague

Πρίντεζης: «Δύσκολο να βγάλεις τη σεζόν όταν έχεις παίξει με την Εθνική»

Στη μεγάλη καταπόνηση από το Ευρωμπάσκετ απέδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης τους αρκετούς τραυματισμούς που έχουν προκύψει, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό η πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας ως πρώτος από τον όμιλο, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι Πειραιώτες δουλεύουν εξαιρετικά ως ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών, αποδίδοντάς τα στη συμμετοχή στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Είναι θετικό ότι μάλλον πηγαίνουμε ως πρώτοι στην επόμενη φάση. Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά ψυχολογικά μας βοηθά. Το επόμενο παιχνίδι μοιάζει αδιάφορο, αλλά είναι ευκαιρία να βρούμε ρυθμό και να παίξουν όλοι οι παίκτες.

Από κάθε παιχνίδι υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Πρέπει να βελτιώσουμε και να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Μακάρι να μην υπάρξουν ξανά τραυματισμοί, αλλά όταν έχεις παίξει και Εθνική είναι δύσκολο να βγάλεις μια τόσο μεγάλη σεζόν.

Θεωρώ ότι δουλεύουμε εξαιρετικά σαν ομάδα. Ο ένας καλύπτει το κενό του άλλου και οι υγιείς παίζουν για τους συμπαίκτες τους που λείπουν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x