Euroleague

Σερέλης: «Ζωτικής σημασίας το παιχνίδι και για εμάς και για τον Ολυμπιακό»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη σπουδαιότητα, κυρίως από βαθμολογικής πλευράς, που έχει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Στη σημασία που θα έχει για τις δύο ομάδες να πάρουν το ντέρμπι, για την βαθμολογική τους συγκομιδή και το πιθανό πλασάρισμα στην τετράδα, στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης.

Ο εκ των συνεργατών του Εργκίν Αταμάν, τόνισε μάλιστα πως υπάρχει μεγάλη πίεση για τη νίκη και σε Ολυμπιακό και σε Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ υποστήριξε πως όποιος ελέγξει τον ρυθμό θα έχει και το προβάδισμα για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

«Το σημερινό ματς είναι σημαντικό για το βαθμολογικό κίνητρο. Είναι ζωτικής σημασίας παιχνίδι και για εμάς και για τον Ολυμπιακό αφού μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Πέρα από το γόητρο και το οποιοδήποτε ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο, για τις δύο ομάδες η πίεση είναι πολύ μεγάλη βαθμολογική», είπε αρχικά.

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Όποια ομάδα κάνει λιγότερα λάθη, όποια ομάδα δεν επιτρέψει στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια. Αλλά και όποιος ελέγξει τον ρυθμό, τις κατοχές, τα ριμπάουντ, θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, σε κατάσταση πέντε εναντίον πέντε μπορούν η μία να ξεκλειδώσουν την άλλη. Όποια ομάδα βάλει στην άλλη πιο “εύκολους” πόντους, θα έχει το πλεονέκτημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x