Euroleague

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Μόσχα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από τις 17:00 το απόγευμα στην Μόσχα για τον αυριανό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και μετά από μία δύσκολη πτήση και αρκετή κίνηση στον δρόμο θα κάνει τη τελευταία του προπόνηση.

Στην Μόσχα ενόψει του αυριανού, καθοριστικού για το πλεονέκτημα της έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ βρίσκεται από τις 17:00 το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από μία πτήση τεσσάρων ωρών με αρκετές αναταράξεις λόγω κακών καιρικών συνθηκών, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο, όπου τους περίμενε μία ακόμα… ταλαιπωρία.

Αποστολή στην Μόσχα, Νίκος Ζέρβας

Και αυτό, διότι στον έλεγχο των διαβατηρίων τους περίμενε μεγάλη ουρά, αλλά και σχολαστικός έλεγχος από τους υπαλλήλους ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό, πως για κάθε επισκέπτη περνούσαν τουλάχιστον δύο λεπτά για τσεκάρισμα των εγγράφων εισόδου στη χώρα, κάτι που δημιούργησε όπως είναι φυσικό αρκετό εκνευρισμό. Η αποστολή, αναχώρησε αμέσως με πούλμαν από το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο, αλλά η κίνηση στους δρόμους της Μόσχας ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην προγραμματισμένη άφιξη.

Οι «ερυθρόλευκοι», που ήρθαν στην Ρωσία χωρίς τους ανέτοιμους Σπανούλη, Πέτγουεϊ και τον τραυματία Τσαϊρέλη, θα προπονηθούν στην Universal Sports Hall στις 20:30. Της αποστολής, που συνάντησε καλές για τα δεδομένα της Μόσχας καιρικές συνθήκες (5 βαθμοί κελσίου), ηγείται ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ αύριο θα φτάσει στην Ρωσία και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκηνδήλιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x