Stoiximan Super League

Sabah: «Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Sabah ο Ολυμπιακός είναι στο κυνήγι της απόκτησης του Λιβάκοβιτς.

Για την απόκτηση του Λιβάκοβιτς φέρεται να κινείται ο Ολυμπιακός. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η τουρκική Sabah, στην οποία επισημαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στη Φενέρμπαχτσέ αλλά και την έχουν ενημερώσει ότι θα καταθέσουν και σύντομα επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, η Φενέρμπαχτσέ φέρεται ότι δεν έχει πρόθεση να κρατήσει τον Κροάτη τερματοφύλακα και μετά το καλοκαίρι κάτι που έγινε γνωστό και στην ελληνική ομάδα. Αυτή ήδη προσέγγισε την τουρκική και ενημέρωσε ότι θα ετοιμάσει και πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Φυσικά και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα, ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε και ποια είναι τα δεδομένα στη θέση αυτή για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας με τον Πασχαλάκη, την στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ επιλέγει τον Τζολάκη στα περισσότερα παιχνίδια δείχνοντας ξεκάθαρα την εκτίμησή του σε αυτόν.

Και όλα αυτά με τον νεαρό τερματοφύλακα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, με μία από τις καλύτερες στιγμές του να είναι στο παιχνίδι της Τουρκίας με την Φενέρμπαχτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x