Euroleague

Τόμας: «Πιο δυνατό το δεύτερο παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και από τη δική του, στη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ο Ντεσόν Τόμας.

Ένα εντελώς διαφορετικό και πιο δυνατό παιχνίδι θα είναι το δεύτερο, την Παρασκευή (17/4), σύμφωνα με όσα είπε ο Ντεσόν Τόμας μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο το «κλειδί» ήταν η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα των Καταλανών.

«Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και ως ομάδα είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση. Ο προπονητής περίμενε από εμάς και από εμένα να μπούμε επιθετικά. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό “κλειδί” του παιχνιδιού, αλλά η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα από όλους, που ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Όλοι μου οι συμπαίκτες έπαιξαν καλά και εγώ ένιωθα επίσης καλά. Δεν τους ξέραμε πολύ καλά, ούτε και εκείνοι εμάς, αλλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Τώρα κάτι έμαθαν, γι’ αυτό περιμένω το δεύτερο παιχνίδι εντελώς διαφορετικό και πιο δυνατό. Αλλά, το θέμα στο μπάσκετ είναι να παραμένεις συγκεντρωμένος και ανταγωνιστικός», δήλωσε ο Ντεσόν Τόμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x