Euroleague

Ζέρβας: «Μπορεί να κερδίσει πολλά, δεν χάνει τίποτα με Φενέρ ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε που ο Ολυμπιακός χωρίς άγχος θα παλέψει για μια ακόμη υπέρβαση.

Παιχνίδι που μπορεί να του χαρίσει πολλά αλλά δύσκολα θα του στοιχίσει ακριβά μια ήττα χαρακτήρισε το αποψινό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα ματς που μπορεί να κερδίσει πολλά, αλλά δεν θα χάσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάθει τίποτα αν ηττηθεί σήμερα, σε αντίθεση με τη Φενέρ που έχει αναγάγει το παιχνίδι σε ματς της χρονιάς και θέλει να πάρει εκδίκηση. Αν πάντως κάνει μια ακόμη υπέρβαση σήμερα, θα μιλάμε πλέον ξεκάθαρα όχι απλώς για πρόκριση, αλλά και για πλεονέκτημα έδρας», τόνισε.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας; «Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αποδείξει και πάλι ότι μπορεί να ανταποκριθεί παρά τις απουσίες, όπως είχε κάνει και χωρίς Βεζένκοφ. Θα λείψει ο Σλούκας που θα δούμε μήπως προλάβει την Εφές, ενώ νομίζω πως ο Πίτερς θα είναι στη δωδεκάδα, αλλά δύσκολα θα τον δούμε για αρκετά λεπτά στο ματς, γιατί είναι ένα διάστρεμμα και υπάρχει πάντα ο φόβος της υποτροπής. Είναι κλειδί ο περιορισμός του Καλάθη και του Γουίλμπεκιν στα γκαρντ και του Μότλεϊ στο ‘5’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x