Euroleague

Ζέρβας: «Να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού - Θέλει νίκη για να ελπίζει για πλεονέκτημα»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν, στην προσπάθεια, που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να κατακτήσουν μια θέση, που θα τους δίνει το πλεονέκτημα έδρας, υπογράμμισε ο Νίκος Ζέρβας, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ομάδας.

«Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την 6άδα ο Ολυμπιακός και θέλει μια νίκη για να το καταφέρει. Αλλά, επίσης, αν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες για να έχει και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, τότε πρέπει να νικήσει σήμερα. Αν χάσει σήμερα, τότε δεν έχει πιθανότητα», ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας, επισημαίνοντας, βέβαια, ότι πέρα από το 3Χ3 στα επόμενα ματς, θέλει και γκέλες άλλων ομάδων για να έρθει η κατάκτηση μια θέσης, που δίνει πλεονέκτημα.

Ο Νίκος Ζέρβας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει στη front line, αλλά και να πιέσει στην κυκλοφορία της μπάλας για να οδηγήσει σε λάθη την Παρτίζαν. «Το θέμα είναι να μείνουν οι παίκτες του Μπαρτζώκα συγκεντρωμένοι, να μην επηρεαστούν από την καυτή ατμόσφαιρα και να μην κάνουν λάθη», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Νίκο Ζέρβα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x