Euroleague

Ευρωλίγκα: Κρίσιμες αναμετρήσεις, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της regular season!

Εκτός από την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν, τέσσερα ακόμα παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται στο αποψινό πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα!

Δράσης συνέχεια οδεύοντας προς την «τελική ευθεία» της regular season στη φετινή Ευρωλίγκα, με τέσσερις αναμετρήσεις να περιλαμβάνονται στο αποψινό πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής!

Η δράση θα ξεκινήσει στις 20:00, όταν θα έχουμε τζάμπολ στο Κάουνας και στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Αρμάνι Μιλάνο. Παιχνίδι τελικός για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για να ολοκληρώσουν τη regular season όντας εντός πρώτης δεκάδας που δίνει συμμετοχή στα playin. 13-18 το ρεκόρ των γηπεδούχων, την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισαν δύο συνεχόμενες και σημαντικότατεςνίκες στη «Zalgirio Arena», κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια (96-81) και Μπασκόνια (94-76), ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ανεβασμένη Αρμάνι έχει νικήσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχοντας βελτιώσει το ρεκόρ της σε 14-17 και ούσα πλέον 10η.



Μιάμιση ώρα αργότερα (21:30), θα έχουμε την έναρξη μιας εξίσου σημαντικής αναμέτρησης, αυτής της Μπασκόνια με την Εφές! Προερχόμενη από τις δύο διαδοχικές νίκες της περασμένης «διαβολοβδομάδας» κόντρα σε Ολυμπιακό (85-72) και Άλμπα (85-84), η Εφές θέλει να δώσει συνέχεια στην… αντεπίθεσή της, ψάχνοντας ένα διπλό που λογικά θα τη βάλει εντός δεκάδας. Από την άλλη, οι Βασκοι ψάχνουν την αναγκαία για εκείνους αντίδραση, μετά τις οδυνηρές ήττες από Παρτίζαν (87-83) και Ζαλγκίρις (94-76).



Σημαντικό έδαφος για να βρεθεί στα playin έχασε και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία απόψε στις 21:30 θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις back-to-back ήττες της κόντρα σε Βαλένθια και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στη 15η θέση με ρεκόρ 13-18 πλέον οι Βαυαροί, μπορεί να βρίσκονται μόνο μία νίκη μακριά από τη 10η της βαθμολογίας, Αρμάνι, αλλά έχει πολλές ομάδες που πρέπει να ξεπεράσει στην «τελική ευθεία». Όσο για τους «μπλαουγκράνα», έφυγαν ηττημένοι από Κωνσταντινούπολη (88-74 από τη Φενέρ) και Αθήνα (89-81 από Παναθηναϊκό), ισοβαθμώντας πλέον στη δεύτερη θέση με τους «πράσινους» και τη Μονακό.



Τέλος, η αυλαία της βραδιάς θα πέσει (22:00) με το γαλλικό ντέρμπι μεταξύ Βιλερμπάν και Μονακό. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο φινάλε της κανονικής περιόδου η ομάδα του Πιερίκ Πουπέ, παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7-24, πάνω μόνο από την Άλμπα. Όσο για τη Μονακό, διεκδικεί μια θέση που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, έχοντας προβληματίσει τους φίλους της την προηγούμενη εβδομάδα, με την εντός έδρας ήττα της με 98-80 από την Αρμάνι Μιλάνο και την οριακή της νίκη με 79-78 κόντρα στη Βαλένθια.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 27/3
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια

Πέμπτη 28/3
Ζαλγκίρις-Αρμάνι Μιλάνο (20:00)
Μπασκόνια-Εφές (21:30)
Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα
Παρτίζαν-Ολυμπιακός
Βιλερμπάν-Μονακό (22:00)

Παρασκευή 29/3
Φενέρμπαχτσε-Άλμπα (19:45)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας (21:30)
Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός AKTOR

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x