Euroleague

Ζέρβας: «Τα ''συν'' του Ολυμπιακού με Παπανικολάου-Μιλουτίνοφ ενόψει Μπαρτσελόνα - Θα γίνει διαχείριση με τον πρώτο»

Ακούστε τα τελευταία νέα από τον μπασκετικό Ολυμπιακό ενόψει των αγώνων με την Μπαρτσελόνα, όπως τα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, τη Μεγάλη Τρίτη (30/4, 21:30) και τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 19:45), μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ και παραγωγός του σταθμού εξήγησε ποια θα είναι η διαφορά και τα ''συν'' για τους Πειραιώτες σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, κάνοντας ειδική αναφορά στην παρουσία των Κώστα Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Για τον πρώτο, δε, σημείωσε ότι θα γίνει διαχείριση ενόψει και του Game 4. Επίσης, υπογράμμισε και τα λάθη που πρέπει να αποφευχθούν.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς και στην ομιλία του Χρήστου Μπαφέ στους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Εκτίμησε, επίσης, ότι δεν θα χαθεί τίποτα για τον Ολυμπιακό εάν δεν εξασφαλίσει την πρόκριση την Πέμπτη, καθώς όπως απέδειξαν οι Πειραιώτες μπορούν να νικήσουν εκ νέου στη Βαρκελώνη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x