Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Απογοητευμένος από την κατάληξη του αγώνα με την Εφές, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Σινάν Ερντέμ».

Απογοητευμένος από την κατάληξη του αγώνα με την Εφές, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Σινάν Ερντέμ».

«Η Εφές έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος κι έχτισε μία διαφορά που δεν συνηθίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα και βελτιωθήκαμε αισθητά. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα και πριν την τελευταία επίθεση της Εφές είπα στους παίκτες μου πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στην Εφές για τη νίκη και την πρόκριση», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής σημείωσε: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στην πρώτη περίοδο, επιτρέψαμε στην Εφές να πάρει μια μεγάλη διαφορά και δεν αλλάξαμε τίποτα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε όπως έπρεπε, ισορροπήσαμε και αποκτήσαμε μία μικρή διαφορά στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Έγινε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, πόντο-πόντο. Η Εφές ήταν τυχερή που κέρδισε σήμερα. Εμείς πλέον κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα, να κερδίσουμε για να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο».

Ο προπονητής της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, τόνισε: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για μας, γιατί προκριθήκαμε στους 16. Πιστεύω πως στην επόμενη φάση θα είκασε ανταγωνιστικοί. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ σκληρός και δύσκολος. Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αρχίσαμε καλά τον αγώνα και είχαμε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο μέρος, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός μάζεψε τη διαφορά δείχνοντας την ποιότητα που έχει. Εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις στην επίθεση, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι προκριθήκαμε, καθώς πιστεύω πως αυτός είναι ο πιο δύσκολος όμιλος. Είδατε, άλλωστε, πως αποκλείστηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης».

Ο Κερέμ Τουντσερί, που σημείωσε το νικητήριο καλάθι της ομάδας του, ανέφερε: «Αν χάναμε θα μπαίναμε σε περιπέτειες για την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σε όλα από τον Παναθηναϊκό, χτίσαμε μία μεγάλη διαφορά, αλλά δεν καταφέραμε να την υπερασπιστούμε στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στο ματς εκμεταλλευόμενος την κακή μας άμυνα. Όμως στα τελευταία λεπτά παίξαμε έξυπνα. Χαίρομαι που κατάφερα να βοηθήσω να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Ο Θεός με βοήθησε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Θα πρέπει όμως να δουλέψουμε πάνω στις αμυντικές μας αδυναμίες για να έχουμε τύχη στο Top 16».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x