Ευρώπη

Απογοητευμένος ο Ομπράντοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν μπορώ να επηρεάσω αρκετά τους παίκτες»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Παρτίζαν στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Σερβίας από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου σημείωσε μια σημαντική επιτυχία, αφού νίκησε την Παρτίζαν και κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν φανερά απογοητευμένος και ανέλαβε μάλιστα την ευθύνη, τονίζοντας πως ίσως πλέον να μην μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες του όπως παλιότερα, και να τους ηρεμήσει.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, το είπα και στους παίκτες μου. Πλέον, τα όριά μου έχουν ξεπεραστεί σε κάποια σημεία και δεν μπορώ να επηρεάσω αρκετά τους παίκτες. Θα σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνουμε και πώς θα προχωρήσουμε. Είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα διάλειμμα μπροστά μας.

Είχα πλήρη επίγνωση των ευθυνών μου. Δεν έχω κριτική για την ανταγωνιστικότητα και την επιθυμία των παικτών μου. Εάν η ομάδα αντιδρά με αυτόν τον τρόπο σε κρίσιμες στιγμές, η ευθύνη βαρύνει τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος να την κρατήσει ήρεμη. Μας συνέβη αυτή η κατάσταση σε πολλά ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x