Ευρώπη

Άλωσε τη Βαρκελώνη και περιμένει... γκαζωμένη τον Ολυμπιακό η Βαλένθια!

Η Βαλένθια πήρε σπουδαίο «διπλό» στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με σκορ 79-76 επί της Μπαρτσελόνα, πριν υποδεχθεί στη «Φοντέτα» τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα (08/02).

Bαλένθια για... ψυχίατρο, άλωσε το «Παλάου Μπλαουγκράνα»!

Μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μάλαγα με κάτω τα χέρια, η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού νίκησε με σκορ 79-76 την Μπαρτσελόνα και ανέβηκε στο 13-8 στην ACB, κόβοντας το καλό σερί των γηπεδούχων. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα (08/02).

To ματς ήταν μεγάλο ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο ματς παρά τα καλά διαστήματα των γηπεδούχων και να βρίσκουν κομβικές λύσεις στο φινάλε με τους Σέμι Οτζελέγε, Κρις Τζόουνς και Χάιμε Πραντίγια!

Ο Οτζελέγε ήταν ο κορυφαίος του ματς με 17 πόντους, ενώ ο Πραντίγια αποτέλεσε τον x-factor με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο Στέφαν Γιόβιτς επίσης βοήθησε με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Τζόουνς είχε 9 πόντους και 7 ασίστ.

Για την Μπαρτσελόνα, που έπεσε στο 14-7 και απομακρύνθηκε από την κορυφή, προσπάθησε με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ενώ 12 πόντους είχε ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 40-38, 58-60, 76-79

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x