Ευρώπη

Σμιθ: «Ο Νάναλι υπερασπίστηκε τον εαυτό του, δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε όλο το video»

Ο Τζέιλεν Σμιθ αποκάλυψε ότι θα καταθέσει στην Αστυνομία, αφού είδε… live όλο τον καυγά του Νάναλι με τον Λαζάρεβιτς, ενώ άφησε αιχμές για το σχετικό video!

Ο επικός καυγάς του Τζέιμς Νάναλι με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, παρά την «σκούπα» του Ερυθρού Αστέρα επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου στους τελικούς της ABA League.

Μιλώντας για αυτόν, λοιπόν, ο Τζέιλεν Σμιθ αφενός αποκάλυψε ότι κλήθηκε από την Αστυνομία να καταθέσει, αφού ήταν ο μοναδικός μάρτυρας στο περιστατικό.

Αφετέρου, πως, το videoπου είδε το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα, έχοντας υποστεί κάποιο… edit!

«Είναι δύσκολο. Ήμουν εκεί σε όλο αυτό. Πιθανότατα είχαν πλεονέκτημα (σ.σ ο Ερυθρός Αστέρας). Ένας τύπος που δεν έπαιζε (σ.σ ο Λαζάρεβιτς) προκάλεσε τον Τζέιμς και αυτός απλώς υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ο τύπος εμφανίστηκε και ήθελε να κάνει κάτι. Ο Τζέιμς υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Αν ρωτήσεις τον οποιοδήποτε, θα σου πει ότι αν συνέβαινε σε αυτόν θα είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του στην "mozzartsport".

Κι πρόσθεσε: «Θα υπερασπιζόταν τον εαυτό του για να μην τον πνίξει αυτός που ήταν μπροστά του. Βλέπετε το χαρτί της αστυνομίας. Πρέπει να πάω το πρωί να καταθέσω, ήμουν ο μόνος που είδε τα πάντα. Δεν ξέρω αν το γνώριζε αυτό η Αστυνομία. Είδα και εγώ το video που κυκλοφόρησε, αλλά ό,τι είδα εγώ δεν το έπιασε η κάμερα. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν εμφανίστηκε. Ελπίζω όταν πάω να δω όλο το επεισόδιο. Εγώ θα πω την δική μου πλευρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x