Ευρώπη

«Σκούπισε» την Παρτίζαν και σήκωσε την Αδριατική λίγκα ο Ερυθρός Αστέρας του Σφαιρόπουλου!

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με σκορ 82-76 εκτός έδρας την Παρτίζαν, τη «σκούπισε» με 3-0 και κατέκτησε την 7η Αδριατική λίγκα της ιστορίας του!

Με σπουδαίο τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με σκορ 82-76 την Παρτίζαν στη «Μπεογκράτσκα Αρίνα», τη «σκούπισε» με 3-0 και κατέκτησε την Αδριατική λίγκα για 7η φορά στην ιστορία του, εκθρονίζοντας τους «ασπρόμαυρους» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Για ακόμη ένα παιχνίδι στη σειρά, οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στην επικράτηση με κυριαρχικό τρόπο, επιστρέφοντας στην κορυφή της Αδριατικής λίγκας μετά από το 2022 και κλείνοντας με ιδανικό τρόπο μια αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε με άσχημους «οιωνούς».

Φυσικά, το τρόπαιο αυτό ισοδυναμεί και με μία θέση στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς, με την Παρτίζαν να ελπίζει σε wild card, κάτι που είναι πολύ πιθανό αφού είναι μια ομάδα που φέρνει αρκετό κόσμο στη διοργάνωση.

Για τους νικητές, από 12 πόντους πέτυχαν οι Ρόκας Γκεντράιτις και Λούκα Μίτροβιτς, ενώ 11 πόντους είχε ο Γιάγκο Ντος Σάντος. Για την Παρτίζαν, που απέτυχε σε ακόμη ένα μέτωπο και κλείνει με αρνητικό πρόσημο τη σεζόν, πάλεψε με 17 πόντους ο Αλέξα Αβράμοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 38-42, 52-59, 76-82

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x