Ευρώπη

Χεζόνια: «Είμαι επικεντρωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης - Δεν έχω κλείσει την πόρτα μου σε κανέναν»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στους Κροάτες δημοσιογράφους για τη μεγάλη φημολογία πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μάριο Χεζόνια, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει αυτό το καλοκαίρι, έχει ήδη γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της MARCA, ο Κροάτης φόργουορντ απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου από τη «βασίλισσα», είδηση που έριξε... λάδι στη φωτιά όσον αφορά το μέλλον του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο 28χρονος, που αυτή τη στιγμή έχει ενσωματωθεί στην εθνική Κροατίας και προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της πατρίδας του μετά την προπόνηση της ομάδας, χωρίς να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φημολογία ότι θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ: «Δεν κοιτάζω τι γράφεται για μένα, έχω επικεντρωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχω καταφέρει να φτάσω σε αυτό το σημείο της καριέρας μου τις δύο τελευταίες σεζόν, δεν κοιτάζω τι γράφεται για μένα και επικεντρώνομαι μόνο στην ομάδα μου. Πιστέψτε με, αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για μένα, αυτό δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, δεν έχω κλείσει την πόρτα μου σε κανέναν».

Για τους ισχυρισμούς ότι θα επιστρέψει στο ΝΒΑ: «Στο τέλος της ημέρας, αν κάτι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί, διαφορετικά δεν θα συμβεί. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι πιστεύω ότι αυτό θα τελειώσει πολύ άσχημα για τα μέσα ενημέρωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x