Ελλάδα

Ευχαριστεί Ολυμπιακό ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος μπορεί να έχασε άνετα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την περασμένη Κυριακή, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους ιθύνοντες της ομάδας να είναι ικανοποιημένοι.

Αυτό αφορά τη φιλοξενία των «ερυθρόλευκων», για την οποία ευχαριστούν τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος, όπως και για την αντίστοιχη των ακαδημιών της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την ικανοποίησή της για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ την Κυριακή 22/11/2015 για την έβδομη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Παράλληλα, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη φιλοξενία της ακαδημίας του Κοροίβου από τους γηπεδούχους. Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι μικροί αθλητές μας παρευρέθησαν στο ΣΕΦ, παρακολουθώντας τον αγώνα Ολυμπιακός- Κόροιβος, στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας σχολείων και ακαδημιών που εφαρμόζει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε πνεύμα ενθουσιασμού, τα παιδιά των ακαδημιών φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους παίκτες και έλαβαν αυτόγραφα, καταγράφοντας συνολικά μια πολύ σημαντική εμπειρία για το αθλητικό τους μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x