Ευρώπη

Οριστικό: Φεύγει από τον Ερυθρό Αστέρα ο Τόμιτς!

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Νεμπόισα Τσόβιτς για την παραμονή του Μίλαν Τόμιτς, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας ο 46χρονος κόουτς επιμένει να αποχωρήσει από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Τις τελευταίες του ημέρες ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να διανύει ο Μίλαν Τόμιτς!

Σύμφωνα με την «Kurir», η οποία είχε αποκαλύψει και την παραίτησή του, ο 46χρονος κόουτς φέρεται να επιμένει στην απόφασή του και να αποχωρήσει από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου. Λίγη ώρα αργότερα, η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώθηκε από αρκετά ΜΜΕ της χώρας.

Μάλιστα, αυτό έρχεται και σε αντίθεση με τις δηλώσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος διαβεβαίωνε την παραμονή του. Ο λόγος είναι πως για τον πρώην «θρύλο» του Ολυμπιακού, η ήττα από την Κρκα Νόβο Μέστο ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για εκείνον.

Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, έχει αποφασιστεί και ποιος θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας και εκείνος θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Τόμιτς, Άντριγια Γκαβρίλοβιτς (σ.σ. φωτογραφία). Ωστόσο, η λύση αυτή θα είναι προσωρινή, έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Ο Τόμιτς ανέλαβε το περσινό καλοκαίρι τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας και την αυτόματη εξασφάλιση της συμμετοχής στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς επίσης και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x