Ευρώπη

Φινάλε στην EuroLeague γυναικών για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αβενίδα έκτος έδρας (21:30), για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague γυναικών.

Με το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Αβενίδα (21:30) θα τελειώσει το ταξίδι του Ολυμπιακού στην EuroLeague των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» μπορεί να «αδικήθηκαν» από τις μόνο δύο νίκες βάσει της εικόνας τους στους αγώνες, αλλά σίγουρα η συμμετοχή ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι κάτι σαν «νίκη».

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη έπειτα από 13 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 2-11 και θέλει να κλείσει τη χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός για την δεύτερη αγωνιστική είχε αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την πανίσχυρη και πρωτοπόρος του ομίλου Ντινάμο Κουρσκ, της σπουδαίας Μπριάνα Στιούαρτ η οποία ήταν και MVP του WNBA την περασμένη σεζόν, χάνοντας δύσκολα με 67-73, ενώ προηγούταν ως τις αρχές της τέταρτης περιόδου, όντας και αυτό ένα σημάδι για την δυναμική των Πειραιωτών. Γενικώς πάντως ήταν αρκετά τα παιχνίδια που ηττήθηκαν στα τελευταία λεπτά, ακόμη και στο τελευταίο σουτ, δείχνοντας πως οι μόνο δύο νίκες ίσως να ήταν και θέμα συγκυριών.

Επιμέλεια: Σπύρος Μπίσκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x