Ελλάδα

«Ντου» για Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός!

Αυτός είναι ο εκλεκτός για την θέση του πάουερ φόργουορντ! Ο Παναθηναϊκός τινάζει την μπάνκα για τον Ισπανό άσο και είναι διατεθειμένος για την υπέρβαση, προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα.

Ο Οκάρο Γουάιτ «χάθηκε» (αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA), αλλά αυτό δεν… πτοεί τον Παναθηναϊκό!

Κάθε άλλο… Οι πράσινοι το πήραν απόφαση και κάνουν «ντου» για την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, το τριφύλλι έστρεψε αποκλειστικά την προσοχή του στον Ισπανό πάουερ φόργουορντ, έκανε την κίνησή του και είναι διατεθειμένο για την απόλυτη υπέρβαση, προκειμένου να ντύσει στα πράσινα τον 28χρονο άσο.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, το συμβόλαιό του είναι υψηλό, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι… on fire και αποφασισμένος να τινάξει ξανά την μπάνκα. Από την Παρασκευή, κιόλας, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα, αφού ο Κλαβέρ είναι ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού και άμεσα θα γνωρίζουμε αν έρθει Ελλάδα, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του να γίνει το deal!

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες ο πρώην άσος της Λοκομοτίβ Κουμπάν δέχεται... ασφυκτικό πρέσινγκ και από φίλους των Κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι κάνουν «επίθεση» αγάπης στα social media του παίκτη. Αντιλαμβάνεται κανείς πως αν ΚΑΙ ο Κλαβέρ ντυθεί στα πράσινα, τότε η ομάδα του Πεδουλάκη φτιάχνει μια τρομερή φροντ λάιν μαζί με τους Μπουρούση, Σίνγκλεντον, Γκιστ, Φώτση.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x