Ελλάδα

Γαλατσόπουλος: «Θέλουμε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός»

Την ενίσχυση του ανταγωνισμού αλλά και την ύπαρξη ατμόσφαιρας ανάλογης με αυτή στους περσινούς τελικούς έθεσε ως στόχο για την ημιτελική φάση της φετινής Basket League o Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή που υπήρξε και στους τελικούς της περσινής Basket League ελπίζει να υπάρξει και φέτος ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως βασικός στόχος αποτελεί η ενίσχυση του ανταγωνισμού του πρωταθλήματος αλλά και η αύξηση της προσέλευσης του κόσμου.

«Ύστερα από την κανονική περίοδο φτάσαμε στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του πρωταθλήματος. Οι περσινοί τελικοί της περασμένης σεζόν έχουν αφήσει στο μπάσκετ μια παρακαταθήκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ηττημένοι έδωσαν συγχαρητήρια στου νικητές, παρά το γεγονός πως σημειώθηκαν τρεις εκτός έδρας νίκες. Κάτι ανάλογο ελπίζουμε να γίνει και φέτος. Το μπάσκετ και ο αθλητισμός έχουν ευγενή άμιλλα και δεν έχουν θέση μεταξύ τους το μίσος και η μισαλλοδοξία.

Θέλουμε να υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα να γεμίσουν τα γήπεδα με νέα παιδιά. Μας δίνει δύναμη και ευθύνη, το γεγονός ότι ο φετινός αριθμός εισιτηρίων είναι ο μεγαλύτερος της τελευταίας 4ετίας. Θέλουμε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε δύο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες με 9 τρόπαια τα οποία ελπίζουμε φέτος να γίνουν 10. Καλή επιτυχία στους τέσσερις συμμετέχοντες»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x