NBA

Για δύο ακόμη χρόνια στον πάγκο των Νάγκετς ο Μάικ Μαλόουν

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Μάικ Μαλόουν για δύο ακόμη χρόνια, ανακοίνωσαν οι Ντένβερ Νάγκετς.

Προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς για ακόμη δύο χρόνια θα παραμείνει ο Μάικ Μαλόουν, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η φετινή θα είναι η τέταρτη σεζόν του 47χρονου προπονητή στο Ντένβερ, έχοντας αναλάβει τους Νάγκετς το 2015 και μετρώντας από τότε συνολικά 119 νίκες και 127 ήττες.

«Δεν υπήρξε ούτε στιγμή που να σκέφτηκα πως κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου. Επειδή είμαι σίγουρος για τη δουλειά που έχω κάνει. Ανέλαβα το 2015 μια ομάδα που είχε κάνει 30 νίκες και μέσα σε τρία χρόνια κάναμε 45, με πολλούς νεαρούς παίκτες στο ρόστερ μας. Καταφέραμε να κερδίζουμε, να εξελίξουμε του παίκτες μας, να φτιάξουμε την ταυτότητά μας, να δημιουργήσουμε κουλτούρα και ενθουσιασμό. Πέρσι είχαμε 14 sold out στο γήπεδό μας. Νομίζω μόνο η Φιλαδέλφεια πούλησε περισσότερα εισιτήρια διαρκείας. Οπότε σε γενικές γραμμές νομίζω πως όλα ήταν θετικά», ήταν τα λόγια του Μαλόουν, κοιτάζοντας την έως τώρα πορεία του με τους Νάγκετς.

Πέρσι οι Νάγκετς έχασαν τα πλέιοφς για μόλις μια νίκη και έχουν να εμφανιστούν σε αυτά από το μακρινό 2013. Στόχος για τη φετινή σεζόν είναι η επιστροφή μετά από 5 χρόνια στην post season, με τη διοίκηση της ομάδας να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον 47χρονο head coach.



Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x