Ευρώπη

Γιαβτόκας: «Θέλουμε Λεκαβίτσιους και Κουζμίνσκας στη Ζαλγκίρις»

Την πρόθεση της Ζαλγκίρις να κινηθεί το καλοκαίρι για τους Λούκας Λεκαβίτσιους και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της, Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Στη λίστα της Ζαλγκίρις είναι οι Λούκας Λεκαβίτσιους και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της, Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Ο βραχύσωμος γκαρντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη στους πρωταθλητές Λιθουανίας θεωρούν δύσκολη την περίπτωση του φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς έχει πολύ υψηλό κασέ για τα δεδομένα τους.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιαβτόκας ερωτήθηκε για το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και δήλωσε πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα παραμένει στον πάγκο της Ζαλγκίρις: «Σήμερα φαίνεται ότι όλα είναι ΟΚ και πως ο Σάρας θα μείνει στη Ζαλγκίρις. Νομίζω ότι πέρυσι ήταν ακόμη μεγαλύτερος ο πονοκέφαλος για το μέλλον του Σάρας. Φυσικά, εάν έρθει πρόταση από το ΝΒΑ, θα είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Από την άλλη, θα είναι ένα θέμα για εμάς αυτό, αλλά ξέρουμε ότι ο Σάρας δεν θα είναι εδώ για πάντα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x