Euroleague

Γιανγκ: «Προσπαθώ να γίνω αυτός που ήμουν»

Το πείσμα και την θέληση που έχει για να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Πάτρικ Γιανγκ.

Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται υπομονή και επιμονή, αλλά ο Πάτρικ Γιανγκ δείχνει να τις διαθέτει και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο, εκεί που ήταν μέχρι πέρσι, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά.

«Προσπαθώ να γίνω εκείνος που ήμουν. Μέρα με την ημέρα προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην προπόνηση και να είμαι ένας καλός συμπαίκτης. Θέλω να καταφέρω να επιστρέψω στο σημείο που ήμουν πέρσι.

Ο Ολυμπιακός επιδεικνύει μια σταθερότητα. Μπορεί μερικές φορές να μην παίζουμε καλά, αλλά οι νίκες έρχονται. Είναι εντελώς διαφορετικό το να μαθαίνεις κερδίζοντας πράγματα, από το να μαθαίνεις χάνοντας τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Σίγουρα η άμυνα είναι ένα από τα βασικά μας στοιχεία. Σήμερα, υπήρξαν κάποια προβλήματα. Κάναμε λάθη στην επίθεση, τα οποία δεν μας άφησαν να πετύχουμε εύκολους πόντους, αλλά αντιθέτως έδωσαν την ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα να σκοράρει. Αυτό είναι ένα από τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x