Ελλάδα

Γιάνκοβιτς: «Θέλω να πάω σε ομάδα που θα επιλέξω εγώ»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στην εκπομπή του Σταύρου Χονδροθύμιου και του Τόλη Κοτζιά για το μέλλον του, τη θέση που αγωνίζεται, αλλά και τον Γιάνις Τίμα.

Από την Πάρο όπου βρίσκεται για το γάμο του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Σταύρου Χονδροθύμιου και του Τόλη Κοτζιά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιάνις Τίμα.

Επίσης, ο 28χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε για τις προτάσεις που είχε και έχει, όπως και για τη θέση που αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς στον ΣΠΟΡ FM:

- Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Δεν έχω ομάδα αυτή τη στιγμή. Τώρα που τελείωσε το summer league, νομίζω ότι θα γίνει κάτι διότι οι ομάδες έχουν μια πιο καθαρή εικόνα. Υπήρχαν και υπάρχουν προτάσεις, αλλά και επιλογές. Ψάχνω όμως κάτι συγκεκριμένο, κάτι ξεκάθαρο. Αυτή τη στιγμή θα επέλεγα ομάδα από την Ισπανία».

- Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα: «Υπήρχε μια συζήτηση με ομάδα, αλλά δεν προχώρησε παρακάτω. Δεν είμαι αρνητικός ή θετικός για κάτι. Δεν αποκλείω τίποτα. Θέλω να πάω σε ομάδα που θα επιλέξω εγώ. Θέλω να έχω ενεργό ρόλο».

- Για τη θέση που αγωνίζεται: «Η θέση του σμολ φόργουορντ είναι συνδετικός κρίκος γιατί η μπάλα δεν περνάει πολύ από τα χέρια του. Εγώ έχω το πλεονέκτημα πως μπορώ να μαρκάρω παίκτη από το “2” μέχρι το “4”».

- Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάνις Τίμα, τον οποίο αντιμετώπισε στην ACB: «Είναι καλός παίκτης κατά την προσωπική μου άποψη. Το θέμα είναι να κουμπώσει με την ομάδα. Δεν μπορώ να τον κρίνω επειδή είναι συνάδελφος. Έχει πολύ καλό σουτ, δεν είναι όμως τόσο δυνατός στο low-post παιχνίδι. Είναι πολύ καλός σουτέρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x