Μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον, επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως ανέφερε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο (26/2, 18:00).

Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Επιστροφή στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα μετά από ένα μήνα. Στο διάστημα αυτό φτάσαμε στην υλοποίηση ενός από τους αρχικούς στόχους της σεζόν, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία σε όλη την ομάδα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια και ικανοποιημένοι, που δώσαμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ με αυτόν τον τίτλο.

Από εδώ και στο εξής απαιτείται ακόμα περισσότερη συγκέντρωση και ψυχική προετοιμασία απ’ όλους μας έως το τέλος της σεζόν. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Χρειάζεται όμως πολλή προσοχή, καθώς πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα, η οποία στον πρώτο γύρο μας κέρδισε στην Κρήτη. Πρέπει να μπούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των επόμενων στόχων μας.

Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή όταν φτάνεις στην επίτευξη ενός στόχου, πρέπει άμεσα να βρεις κίνητρο και καινούργιους στόχους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μπροστά μας ακόμα δύο στόχους ανοιχτούς και γι’ αυτό θα παλέψουμε. Μία πάρα πολύ καλή πορεία έως τα πλέι οφ του Πρωταθλήματος και μετά όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε σε συνδυασμό με το Final-4 του BCL
».

TAGS: A.E.K.