Ελλάδα

Γιαννάκης: «Και στα δύο μέρη του γηπέδου οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την ήττα του Άρη από το Ρέθυμνο.

Έντονα ήταν τα παράπονα του Παναγιώτη Γιαννάκη για τη διαιτησία στην ήττα του Άρη από το Ρέθυμνο, λέγοντας πως οι ρέφερι είχαν διαφορετικά κριτήρια στα δύο μέρη του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε έτοιμοι, γνωρίζοντας πως το Ρέθυμνο προσπαθεί εδώ μέσα να εκβιάσει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να σε βάλει σε ένα παιχνίδι που δεν έχει λογική. Εμείς όμως στη μεγαλύτερη διάρκεια του το ελέγξαμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε πολύ καλά στοιχεία, αλλά οι βολές που έχει χτυπήσει το Ρέθυμνο είναι υπερβολικές. Και στα δύο μέρη του γηπέδου οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια και αυτό δε βοήθησε να βγει νικήτρια η ομάδα που έπαιζε καλύτερα. Αυτό φάνηκε και στην τελευταία φάση, όπου σφυρίχτηκε ένα εσκεμμένο μακριά από τη μπάλα, λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου των διαιτητών. Ο παίκτης δεν διεκδικούσε τη μπάλα και νομίζω πως με αυτό το σφύριγμα έδωσαν τεράστιο προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς και νομίζω ότι το καταφέραμε. Θα θέλαμε να έχουμε λιγότερα λάθη αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Η πίεση και το άγχος μας οδήγησαν σε πολλά λάθη. Στο τέλος μπορώ να πω ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και χαίρομαι που έχω Έλληνες στην ομάδα, οι οποίοι δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x