Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Να... κυνηγήσουμε με πάθος τη νίκη

Η νίκη μας μέσα στο Ρέθυμνο, την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι και φέτος η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες. Για να έχει ωστόσο αξία αυτή η νίκη, πρέπει να κερδίσουμε τον Κολοσσό. Μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, εξαιρετικό προπονητή και με αποτελέσματα που φανερώνουν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κολοσσός μας «πλήγωσε» πέρυσι μέσα στην έδρα μας, οπότε, αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να κυνηγήσουμε με πάθος τη νίκη.

Πιστεύω ότι η απόδοση μας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ματς. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, μέσα στο γήπεδο μας, δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι αντίπαλοι μας θα αποφύγουν την ήττα.

Δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις μέρες και ελπίζω ότι η διακοπή δεν θα μας έχει βγάλει από τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαμε βρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασα το πρόβλημα τραυματισμού και θα μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα. Ειλικρινά, το προηγούμενο διάστημα ένιωθα πολύ άβολα…

Περιμένω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο ώστε να ανταμείψει τα παιδιά για τη μεγάλη νίκη στην Κρήτη και ταυτόχρονα να μας βοηθήσει να πάρουμε ακόμα ένα ματς!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ