Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού και την εξασφάλιση της συμμετοχής της Ζαλγκίρις στο Final Four.

Πανευτυχής για την πρόκριση της Ζαλγκίρις στο Final Four του Βελιγραδίου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός τεχνικός λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, ενώ τόνισε πως το ότι η πρόκριση ήρθε κόντρα σε μία ομάδα όπως οι «ερυθρόλευκοι» κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πηγαίνοντας στη σειρά γνωρίζαμε πως έχουμε πιθανότητες. Μετά το Game 1, ξέραμε πραγματικά πως έχουμε ελπίδες. Το πιστεύαμε. Αυτοί οι παίκτες είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν τόση εμπειρία, αλλά λίγες ομάδες της Euroleague παλεύουν όπως η Ζαλγκίρις. Πιστεύω πως ισοσκέλισαν την έλλειψη εμπειρία τους με το το πνεύμα τους. Όλοι αυτοί είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, που αγαπούν την βελτίωση. Οπότε, τους βγάζω το καπέλο. Πάμε να το πανηγυρίσουμε και να ετοιμαστούμε για το Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό προπονητή και τεράστια εμπειρία. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για το πνεύμα μαχητή που είχαν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για πέντε - έξι χρόνια. Το γεγονός ότι νικήσαμε μια τέτοια ομάδα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x